„Przedsiębiorstwa sektora spożywczego zapewniają, że personel pracujący z żywnością jest nadzorowany i szkolony w sprawach higieny żywności odpowiednio do charakteru pracy (…)”
Załącznik II, rozdział 12 Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych
Stopień świadomości i kwalifikacji zawodowych pracowników, jak również sukcesywne, systematyczne szkolenia, to główne czynniki decydujące o ich odpowiedniej postawie i zaangażowaniu.
Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom oraz wymaganiom prawnym nakładanym na przedsiębiorcę sektora spożywczego, proponujemy szkolenia, podczas których Państwa pracownicy dowiedzą się:
Proponujemy indywidualne programy szkoleń dostosowane do potrzeb Państwa firmy, zgodne z wymaganiami Sanepid-u.
Wystawiamy zaświadczenia i certyfikaty.
powrótProjekt i wykonanie Ivision.pl
W celu podnoszenia jakości, serwis korzysta
z plików cookies, dowiedz się więcej.